Loading ...

Όλα ξεκίνησαν πριν από πολλά χρόνια όταν έπεζα ροκ τραγούδια για τους φίλους που έρχονταν στο σπίτι και ακούγαμε παρέα τις μουσικές που διάλεγα.
Τα χρόνια μπορεί να έχουν περάσει,
αλλά δεν έχω ξεχάσει την παλιά συνήθεια να παίζω καλή μουσική.
Έτσι συνεχίζω πάλι να παίζω όπως παλιά,
αυτή τη φορά μέσω του Διαδικτύου,
και κάθε μέρα μεταδίδω παλιό καλό rock για τους παλιούς φίλους που μπορεί να μην βλέπω πια συχνά αλλά μέσα απο αυτή τη ραδιοφωνική συχνότητα τους έχω πάλι κοντά μου.
Αν θέλετε λοιπόν να ακούσετε καλό ροκ από τη δεκαετία του εξήντα, τη δεκαετία του εβδομήντα και την δεκαετία του ογδόντα...
Είστε στο σωστό μέρος.


Μείνετε συντονισμένοι στο ''Up The Irons web Radio''

24 hours a day Classic Rock N Metal

24 hours a day Classic Rock N Metal
CLICK TO CONECT IN THE WEB RADIO

Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

Wishbone Ash - Argus 1972


1. Time Was
2. Sometime World
3. Blowin' Free
4. The King Will Come
5. Leaf And Stream
6. Warrior
7. Throw Down The Sword
Download

Πιθανόν να έχετε ακούσει σε διάφορες συνεντεύξεις τον Steve Harris, να αναφέρει ότι μία από τις κυριότερες επιρροές των Iron Maiden ,στις κιθάρες, ήταν ο τρόπος με τον οποίον έπαιζαν οι Wishbone Ash. Oι διπλές lead κιθάρες λοιπόν, είναι και θα είναι το σήμα κατατεθέν των Ash, μιας πραγματικά εξαιρετικής 70ς Hard rock μπάντας, η οποία στις 28 Απριλίου του 72 κυκλοφόρησε αυτό το αριστούργημα, το οποίο δεν υπάρχει άνθρωπος που να ασχολείται σοβαρά με τη μουσική αυτή και να μην το έχει σε εκτίμηση +.

Τα χαρακτηριστικά αυτού του δίσκου είναι οι υπέροχες συνθέσεις που απογειώνονται από τις μαγευτικές φωνητικές αρμονίες καθώς και τις τρομερές κιθάρες των Andy Powel και Ted Turner. Ακούστε την κιθαριστική μονομαχία στο τέλος του Throw down the sword και θα καταλάβετε. Δεν ξεχωρίζω κανένα κομμάτι του δίσκου , θα ήταν πραγματική ιεροσυλία για αυτό το τεράστιο δημιούργημα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στην ψηφοφορία των αναγνωστών για τους καλύτερους δίσκους του 1972 εκείνη τη χρονιά, στα περιοδικά Sounds και Melody Maker ψηφίστηκε πρώτο το Argus, αφήνοντας πίσω το … Machine Head των Purple.

"I HAVE TO BE A WARRIOR!, A SLAVE I COULDN'T BE!..."


(http://somewhere-back-in-time.blogspot.com)

1 σχόλιο: