Loading ...

Όλα ξεκίνησαν πριν από πολλά χρόνια όταν έπεζα ροκ τραγούδια για τους φίλους που έρχονταν στο σπίτι και ακούγαμε παρέα τις μουσικές που διάλεγα.
Τα χρόνια μπορεί να έχουν περάσει,
αλλά δεν έχω ξεχάσει την παλιά συνήθεια να παίζω καλή μουσική.
Έτσι συνεχίζω πάλι να παίζω όπως παλιά,
αυτή τη φορά μέσω του Διαδικτύου,
και κάθε μέρα μεταδίδω παλιό καλό rock για τους παλιούς φίλους που μπορεί να μην βλέπω πια συχνά αλλά μέσα απο αυτή τη ραδιοφωνική συχνότητα τους έχω πάλι κοντά μου.
Αν θέλετε λοιπόν να ακούσετε καλό ροκ από τη δεκαετία του εξήντα, τη δεκαετία του εβδομήντα και την δεκαετία του ογδόντα...
Είστε στο σωστό μέρος.


Μείνετε συντονισμένοι στο ''Up The Irons web Radio''

24 hours a day Classic Rock N Metal

24 hours a day Classic Rock N Metal
CLICK TO CONECT IN THE WEB RADIO

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Kαινούργιο υλικό ετοιμάζουν οι Judas Priest

Σύμφωνα με ένα λιτό μήνυμα που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα τους, οι Judas Priest ανακοίνωσαν ότι αυτό τον καιρό δουλεύουν πάνω σε καινούριο υλικό. Το μήνυμα προσθέτει ότι «όλα πάνε πολύ καλά» και υπόσχονται ότι θα αποκαλύψουν περισσότερες πληροφορίες σύντομα.



Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, το βρετανικό συγκρότημα πρόκειται να πραγματοποιήσει την παγκόσμια αποχαιρετιστήρια περιοδεία του, που θα ονομάζεται "Epitaph" και θα ξεκινήσει το καλοκαίρι. Με ξεχωριστή ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του, ο κιθαρίστας της μπάντας, Glenn Tipton, δηλώνει:

«Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι για την περιοδεία. Προς το παρόν διεξάγουμε συναντήσεις, όπου συζητάμε για τη σκηνική παραγωγή των συναυλιών, αλλά κυρίως για το setlist. Έχουμε σκοπό να συμπεριλάβουμε κάποια κλασικά κομμάτια των Priest που δεν έχουμε παίξει ποτέ ξανά, καθώς φυσικά και τα παλιά αγαπημένα που όλοι θα θέλουν να ακούσουν».

«Για να μην ανησυχεί κανένας, αυτό σε καμία περίπτωση δε σημαίνει το τέλος της μπάντας. Στην πραγματικότητα, γράφουμε νέο υλικό αυτό τον καιρό, ωστόσο η περιοδεία "Epitaph" σκοπεύουμε να αποτελέσει την τελευταία μας μεγάλη παγκόσμια περιοδεία»
Πηγή: rocking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου