Loading ...

Όλα ξεκίνησαν πριν από πολλά χρόνια όταν έπεζα ροκ τραγούδια για τους φίλους που έρχονταν στο σπίτι και ακούγαμε παρέα τις μουσικές που διάλεγα.
Τα χρόνια μπορεί να έχουν περάσει,
αλλά δεν έχω ξεχάσει την παλιά συνήθεια να παίζω καλή μουσική.
Έτσι συνεχίζω πάλι να παίζω όπως παλιά,
αυτή τη φορά μέσω του Διαδικτύου,
και κάθε μέρα μεταδίδω παλιό καλό rock για τους παλιούς φίλους που μπορεί να μην βλέπω πια συχνά αλλά μέσα απο αυτή τη ραδιοφωνική συχνότητα τους έχω πάλι κοντά μου.
Αν θέλετε λοιπόν να ακούσετε καλό ροκ από τη δεκαετία του εξήντα, τη δεκαετία του εβδομήντα και την δεκαετία του ογδόντα...
Είστε στο σωστό μέρος.


Μείνετε συντονισμένοι στο ''Up The Irons web Radio''

24 hours a day Classic Rock N Metal

24 hours a day Classic Rock N Metal
CLICK TO CONECT IN THE WEB RADIO

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

OI BLACK SABBATH ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ

Αυτό είναι το reunion της χρονιάς.


Μπορεί η φημολογία να ήταν έντονη τον τελευταίο χρόνο αλλά αυτή τη φορά είναι οριστικό.

H αυθεντική σύνθεση των Black Sabbath ενώθηκε ξανά και ετοιμάζει νέο δίσκο αλλά και περιοδεία.

Έτσι λοιπόν ο Ozzy Osbourne, o Geezer Butler, ο Bill Ward και ο Τοny Iommi είναι και πάλι στις επάλξεις.

Η είδηση έγινε γνωστή την Τρίτη 16 Αυγούστου σε συνέντευξη που έδωσε ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Tony Iommi στην βρετανική εφημερίδα, Birmingham Mail.


O Κιθαρίστας των Black Sabbath Ιδρυτικό μέλος και ενεργός από το 1969 εώς σήμερα Tonny Iommi, δήλωσε ότι προσπάθησαν αρκετό καιρό να το κρατήσουν μυστικό αλλά πλέον ήρθε η ώρα να το μάθει και ο κόσμος.
"Μετά το τέλος των Heaven & Hell δέχτηκα αρκετά τηλεφωνήματα από κόσμο που μου ζητούσε να φτιάξουμε μία νέα μπάντα.
Δεν μπορούσα όμως να τους πω τι ετοιμάζω. Απλά τους έλεγα πως είμαι απασχολημένος".

Ο Osbourne με τον Iommi βρίσκονται στη διαδικασία σύνθεσης νέων κομματιών που ηχητικά βρίσκονται κοντά στις πρώτες δουλείες του σχήματος. "Το υλικό που γράφουμε είναι πολύ καλό. Θυμίζει τα παλιά", σχολίασε ο 63χρονος Iommi . "

Ο δίσκος υπολογίζουν ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2012, και μοναδικός φόβος τους, είναι η υγεία του Bill Ward o oποίος έκανε μια εγχείρηση πρίν λίγους μήνες και δεν είναι 100% έτοιμος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρυσι ο Ozzy και ο Iommi, είχαν μία σκληρή δικαστική διαμάχη για τα δικαιώματα του ονόματος των BLACK SABBATH,

κάτι που είχε λυπήσει όλον τον κόσμο του metal βλέποντας δύο ιερά τέρατα να τσακώνονται.

Επίσης, πριν από δώδεκα χρόνια, οι SABS είχαν ξαναπροσπαθήσει να ηχογραφήσουν δίσκο, αλλά δεν υπήρχε η χημεία κι εγκατέλειψαν την προσπάθεια μετά από δύο τραγούδια.

Οι Black Sabbath με τον Ozzy στα φωνητικά είχαν περάσει και από την Ελλάδα το 2005 και αυτό που περιμένουμε πλέον είναι πότε θα τους ξαναδούμε από τα μέρη μας

και μάλιστα με καινούργιο δίσκο που αξίζει να σημειωθεί ότι θα είναι ο πρώτος με τη συγκεκριμένη σύνθεση από το Never Say Die του 1978).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου