Loading ...

Όλα ξεκίνησαν πριν από πολλά χρόνια όταν έπεζα ροκ τραγούδια για τους φίλους που έρχονταν στο σπίτι και ακούγαμε παρέα τις μουσικές που διάλεγα.
Τα χρόνια μπορεί να έχουν περάσει,
αλλά δεν έχω ξεχάσει την παλιά συνήθεια να παίζω καλή μουσική.
Έτσι συνεχίζω πάλι να παίζω όπως παλιά,
αυτή τη φορά μέσω του Διαδικτύου,
και κάθε μέρα μεταδίδω παλιό καλό rock για τους παλιούς φίλους που μπορεί να μην βλέπω πια συχνά αλλά μέσα απο αυτή τη ραδιοφωνική συχνότητα τους έχω πάλι κοντά μου.
Αν θέλετε λοιπόν να ακούσετε καλό ροκ από τη δεκαετία του εξήντα, τη δεκαετία του εβδομήντα και την δεκαετία του ογδόντα...
Είστε στο σωστό μέρος.


Μείνετε συντονισμένοι στο ''Up The Irons web Radio''

24 hours a day Classic Rock N Metal

24 hours a day Classic Rock N Metal
CLICK TO CONECT IN THE WEB RADIO

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Η psychedelic Porsche 356c Cabriolet της Janis Joplin


PORSCHE PROJECT: Recreation of Janis Joplin’s psychedelic painted 1965 Porsche 356c Cabriolet

Τα τέλη της δεκαετίας του 1960 ήταν μια ταραχώδη εποχή. Ο πόλεμος του Βιετνάμ, τα παιδιά των λουλουδιών, ναρκωτικά, ψυχεδελικά ταξίδια, οι Rolling Stones και ο πρώτος άνθρωπος στο φεγγάρι ήταν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της εποχής. Για μια στιγμή στο χρόνο, μέχρι τον πρόωρο θάνατό της στις 4 Οκτωβρίου 1970 στην ηλικία των είκοσι επτά, ήμασταν γοητευμένοι από μία νεαρή rocker με ψυχεδελική χαλικώδη φωνή, εξωφρενικά κοστούμια και μια τάση για την ηρωίνη και το Southern Comfort. To αυτοκίνητο της Joplin συνοψίζει τον επιδεικτικό τρόπο ζωής της.

Το 1968, που το αγόρασε ήταν ένα μεταχειρισμένο λευκό Porsche 356C cabriolet του 1965. Το πείρε από ένα έμπορο αυτοκινήτων στην Καλιφόρνια έναντι 3.500 δολλαρίων. Και αμέσως αποφάσισε ότι το αυτοκίνητο φαινόταν βαρετό. Αυτή και οι φίλοι της σκέφτηκαν ότι θα ήταν πολύ πιο διασκεδαστικό το αυτοκίνητο με μία πολύ psychedelic εργασία χρωμάτων που θα χαρακτηρίζαν τα σύμβολα της εποχής - παραισθησιογόνα μανιτάρια, λουλούδια, πεταλούδες, αστρολογικά σήματα, ειρηνικές σκηνές στο βουνό, αίμα σε μια αμερικανική σημαία, ένα σκίτσο της Janis, το συγκρότημά της, και πολλά άλλα. Ο Band roadie / καλλιτέχνης - Dave Richards πήρε τις ιδέες, δημιούργησε και ζωγραφισε την psychedelic Porsche της Janis ».


http://www.heraldtimesonline.com/stories/2009/09/19/ul_pb_joplincar2+Z.jpg



http://www.heraldtimesonline.com/stories/2009/09/19/ul_pb_joplincar3+Z.jpg









http://www.heraldtimesonline.com/stories/2009/09/19/ul_pb_janis+Z.jpg


Ολόκληρη την ιστορία του αυτοκινήτου της Τζάνις μέχρη και τις μέρες μας μπορείτε να διαβάσετε εδώ:

http://dedeporsche.wordpress.com/2011/04/03/porsche-project-recreation-of-janis-joplins-psychedelic-painted-1965-porsche-356c-cabriolet/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου